måndag 5 september 2011

Återbruk(igen)


God förmiddag!

Tack så mycket för de fina kommentarerna kring Lillskruttan o hennes kjol.

Jag behövde något att förvara klädnyporna i så jag sydde mig en liten påse. Tyget fyndade jag som vanlig på Erikshjälpen och jag hoppas att den förra ägaren uppskattar att deras gamla gardin nu tagit en annan form.

Idag står mys och simskola på schemat!

KRAM

3 kommentarer :

Pysselpralinen sa...

Åh så fin! Tänk så kul det kommer bli att hänga tvätt nu!:) Jag behöver ingen sån för jag hänger bara inomhus och då är det inte såå himla stor risk att tvätten blåser ner. Men när jag väl får min egen tvättlina utomhus, då ska jag också göra en sån där snygg!:)

Jag gillar verkligen tyget du valt till utmaningen, det är underbart fint. Och kjolen var ju en bra start! Just nu tvättar jag ett påslakan som jag hoppas kunna använda i denna utmaning...

Pysselpralinen sa...

Hej igen:-)

Ja, jag hittade tidningarna på Pressbyrån/Press stop. Jag såg att du hade fått dem av din vän, så lyxigt! :-) Tycker vi saknar en svensk tidning av liknande kvalisort!

Katarina sa...

Hej där!
Gud vad duktig du är på att sy! Jag har inte tittat in här innan så här måste botaniseras :-D. Du kommenterade på min site så jag tänkte att jag svarar här istället. Jag målar inte alls. Försökte någon gång på gymnasiet, that's it! Men jag träffade på Hattimas i somras och tyckte att jag skulle få gå en kurs för honom och på den vägen är det.. Vill du gå? Ha det gott!