lördag 24 september 2011

Pågående arbete

God kväll!


Jag är så nöjd med valet av påslakan till påslakanutmaningen. Jag tilltalas både av färgerna och mönstret. Det sjätte projektet blev en kudde...sen blev det en väska och nu vet jag inte riktigt.

Vad tycker ni?

Lillskruttan är hyfsat nöjd över sina nya solglasögon:)

KRAM

7 kommentarer :

bare WUNDERBAR sa...

Jeg synes den er fin og flot lige meget hvad... :) Kan godt li mixet med det lidt nostalgiske.. :)

Kanel & Cayenne sa...

Håller med, härligt retromönster i fina färger! Vad sägs om en liten börs, du vet sån ganska enkel med dragkedja som man kan ha i väskan till allt smått som annars bara åker rundor. Man får aldrig för många sådana! :) Kram /Nellie

Klockarbarn sa...

Nej, jag har inga tillbehör till min maskin. Jag köpte däremot en extra plåtskål för att kunna ha flera degar på jäsning samtidigt eller att man slänger ihop nån sockerkaka samtidigt som man bkaar bröd. Det ingick inte mycket när jag köpte maskinen men ar sett att de har ganska ofta erbjudande om extra tillbehör när man köper nu för tiden. Jag skulle gärna vilja ha en sån där kantgrej som håller mjölet kvar i skålen när man hällt i det. Man får vara väldigt försiktig för att inte mjölet ska spridas i hela köket. Det är det enda som jag tycker är dåligt med maskinen - att skålen är så vid och låg att det behövs extra tillbehör för att få mjölet att stanna kvar. Man kan köra sakta men det är ändå superlätt att det far ut. Konstigt för en maskin som är så dyr.

Klockarbarn sa...

Jag tycker den vore fin som kudde men väska funkar så klart också.

HOUSE of MANDY sa...

Hej! Va roligt att du kikade in hos mig :)

Vilken mysig blogg du har!

Kram Amanda

Nina sa...

Cooling, förstår att hon är nöjd =)

ELINAS inspiration sa...

Tack för kommentaren hos mig. Så pyssligt och fint du har det här hos dig. Håller med,...fint mönster!

Ha en fortsatt bra dag!
Kram
Ann-Sofie