tisdag 25 oktober 2011

Give away

God kväll!!
Skriv en kommentar om
Ert bästa julpyssel och ni är med och
tävlar om de sju stjärnorna som ni ser på bilderna.
Om en vecka drar jag en vinnare.

KRAM


Om man väljer att följa Hannas Kreativa Hörna
eller länkar till min give away så lovar jag att
vara extra generös.

14 kommentarer :

CreandoPhoto sa...

Det bästa julpysslet hoppas jag komma på i å :)
Men om jag ska ta något jag alltid gillar så är det ordna olika adventsljusstakar varje år. Flera olika i olika delar av huset. Och julgodis (det är ju inte direkt pyssel, men...). Att göra olika varianter av godis och slå in vackert som gå-bort-presenter är kul. Och julkort är roligt att göra, även om vi har reducerat antalet vi skickar radikalt. I år har jag planer på att använda papper och tyg tillsammans för att göra nåt trevligt. Eller kanske virkat som jag ju är så såld på just nu... Eller slå in fina krukor i papper eller tyg till julblommorna....eller... Hm, får se vad som blir av i år. Härlig tid som ligger framför iallfall.

Mycket trevlig give-away du har. Älskar de stjärnorna, så nu hålls det tummar och tår... Kramar Kicki

Unknown sa...

Hmm. Det ved jeg ikke ! Hvert år, finder jeg på noget nyt, som jeg synes er ganske fint:-)
Jeg må indrømme, at jeg slet ikke er begyndt at tænke jul endnu.
Men lys og mos og hyacinter- det indgår altid i min jul.
Dine stjerner er fine- rigtig fine :-)

Jenny sa...

Halloj, va kul, de där stjärnorna skulle passa perfekt i fönstret på mitt kontor här hemma (där jag spenderar heeela mina dagar).

Bästa julpysslet, hmm. Jag och dotter brukar gör julkort, men fick så få julkort själva förra året (för att folk har slutat med sånt kanske?) att vi (lite bittert)har bestämt oss att inte skicka några. Istället skall vi skicka digitala julkort för att riktigt "skaka till det" i julkortsvärlden. Dessa skall göras i flash och dottern får hjälpa till med att illustrera och välja ljud etc, men än är vi på manusstadiet. Jag tror mitt bästa julpyssel blir i år =).

Men om jag skall välja något av mina tidigare "bästa" så tyckte jag att kartong-ängel-tillverkningen förrförra julen var roligast för det var sist som jag fick med alla barnen på pyssel. Grabbarna tycker att pyssel är urk och blä numer =(. Men dotter är på, weeehii! =).

Kram!

Viktoria sa...

Jag ska faktiskt för första gången i mitt liv skicka julkort.
Och jag ska göra dem själv så det känns lite kul!
För visst är det underbart att få fina kort och brev på posten!

Sen är blommorna det viktigaste för mig på julen, och godiset som ska bakas.
Det mumsigaste är bananfudge!
Mmm... längtar!

Anonym sa...

Mitt bästa julpyssel är att göra pepparkakshus med mins små. Ut i skogen och hämta fin mossa innan snön kommer, mycket godis att äta, nej jag menar att dekorera med, glögg att dricka och massor med ljus! Sen sätter. Bara fantasin gränser! God jul! Kram syster S

Høytrykk sa...

Hva som er mitt beste julpyssel er jeg ikke helt sikker på. Men bake pepperkaker kanskje? Eller lage julepynt av papir.

Fine stjerner!

Lotten sa...

Vilka under bara papperstjärnor! Vet inte vad som blir mitt favoritpyssel iår.... kanske göra smällkarameller med ungarna. Förra året var det vika små tygstjärnor som var min favvo ;-)

Jea sa...

Mitt bästa julpyssel... Hrm! Jag och barnen brukar fylla en bunke av något slag, med mossa (vit och grön), kottar och fina stenar. Det blir ett härligt landskap åt våra små tomtar som vi sedan sätter i. Detta står sen på vårt matbord och vet ni... Tomtarna flyttar på sej!! Hur skumt som helst! ;)

Slow-Eva sa...

Mitt bästa julpyssel är nog att göra egen glögg. För det är så himla mysigt och doftar så gott! Det luktar jul! Tillsammans med pepparkakor och apelsiner med nejlikor :)

Mer pysselpyssel tycker jag att allt man kan göra med barn är bra. Och roliga blomarrangemang med oväntade saker. Förrförra året spraymålade jag leksaksdjur i plast med guldfärg.

HannasHörna sa...

Hej på er!

Vilka härliga julpyssel ni tipsar om. Jag återkommer till er...

Vad kul att ni vill vara med!

Kram

Julia ♥ sa...

finns det inte mycket som slår att äta clementiner, dricka varm choklad och prata sent på julafton ♥ fast det är ju inte något pyssel, så jag säger tovning och att stöpa ljus ♥

KROnPRINSESSENE sa...

Mine juletips er å finne i gårsdagens innlegg... Ulike figurer og gaver av modelleire :)
Så fine ting du har laget. Jeg blir mer enn gjerne med i trekningen ;)
Klem May Helen

Bodil (200procent) sa...

Dina stjärnor är så fina!! Åhh, det finns så mycket att göra före julen - pysla och göra julpynt med barnen (pynt i pappor, stjärnor, appelsiner med hela nejlikor i - luktar så underbart, adventsljusdekorationer etc...), baka med barnen, göra egna æbleskivor (en sort raggmunkar) osv... Uhh, det är snart dags att börja :-)))
Kram Bebe
PS. Har också en liten give-away på min blog :-) http://200procent.blogspot.com/2011/10/give-away-2-hede-elefanter.html

Jaana sa...

Vilka fina stjärnor ! Jag som också gillar klipp & klistra, vill nog gärna använda det i julpysslet med. Det är ju så lätt att piffa upp "vad-som-helst", med fina urklipp. Jag brukar tex. varje jul klä om ett servettställ i papp, så att det passar året julfärger !