måndag 31 oktober 2011

Påslakanutmaning

God förmiddag!


Då var det dags att summera mina alster som blivit till av det påslakan jag valde att använda i påslakanutmaningen. Jag började med att sy en liten kjol till Lillskruttan. Sedan valde jag att dra remsor av lakanet som jag sedan klädde ett frigolithjärta med. Det tredje projektet blev en liten magnet till kylskåpet. Sedan valde jag att sy vimplarsom som fick flytta in i Skruttans rum. Efter det var det ett förkläde som blev till. Det sjätte projektet blev en kudde som senare blev en väska som blev  kudde som nu ligger på skrivbordet i mitt pysselrum. Alla hemmets rum måste ha hjärtan så vår inglasade veranda fick tre hjärtan på rad. Det som tog mest tid var God Julvimpel men det var det värt. Det ska bli kul att hänga fram den. Avslutningsvis använde jag en liten remsa när jag slog in mina praliner i ett litet gåbortpaket.

Det har varit en riktigt rolig utmaning och eftersom jag tycker mycket om tyget är jag glad att jag inte har sytt upp allt. Jag lägger så klart upp de nya projekt som jag gör med påslakanet  trots att tiden för utmaningen går ut idag. Det ska bli kul att titta på vad alla andra har hunnit sy.

KRAM

16 kommentarer :

Bodil (200procent) sa...

Jättefina grejer du gjort med ditt påslakan (och så fint mönster och färger på lakanet!!).
Kram!

Jenny sa...

Tjusigt, tjusigt!

Klockarbarn sa...

Tack för att du deltog i utmaningen och inspirerade oss med dina alster.

Malin på pastill.nu sa...

Vilka fina saker du skapat. Gillar verkligen förklädet och den söta lilla kjolen!

Jea sa...

Åh, va kul!, och va massa fint det blev! Känner ett visst sug av att försöka mej på detsamma... Få se om jag får nån tid! :)

Anna/Rackarungar sa...

Det var inte dåligt! Gillar bokstäverna och kjolen - dösött! Och man vet ju hur mjukt och skönt det är med gamla lakan. Lovely!

Kanel & Cayenne sa...

Det blir ganska många saker av ett "gammalt" påslakan. Bra gjort Hanna! :) Kram /Nellie

HannasHörna sa...

Tack för fina ord! Det har varit himla kul att sy allt!

Frida sa...

Så fina saker! Och av ett och samma tygstycke. Älskar förklädet :)

Kram Frida

CreandoPhoto sa...

Tack snälla du för din fina hälsning! Jag har mycket riktigt sytt ihop virkade dukar till en större. Tänker att man kan fortsätta och sy på allteftersom tid och tycke. Såsmåningom kanske det blir en "pläd", eller ett överkast....vad vet jag.

Så mycket fint du har gjort att påslakanutmaningen. Älskar förklädet och bokstäverna! Kramar Kicki

Pysselpralinen sa...

Åh! Förklädet är min favvo! Och jag förstår verkligen att du är glad att du har tyg kvar, för ditt påslakan är hur fint som helst! Riktigt sånt gladtyg som man ska plocka fram en regnig dag när allt annat känns trist! :-)

Maria - Villa Krutbruket sa...

Härlig blogg! Kram Maria

Sukkertøy for øyet sa...

woow..
Så fantastisk mye fint!
...og det hjertebank stoffet da!
Flink du er :)

Hildemiho sa...

for et nydelig nydelig stoff, og så mye fint du har klart å lage ut av det. herlig herlig!!!

http://hannaskrypin.se sa...

Fina grejer!

Anonym sa...

Apparently, the duct tape, or any other tape, suffocates the wart as
it cuts off oxygen and alloww the body's immune system to kill the wart. Once your mole is dry, cut a piece of duct tape three times the size of the mole. After throughly washing the area then placing ice on top of acne will support with the swelling and pain.

Also visit my page How to get rid of skin tags