torsdag 24 november 2011

Glädje

God kväll!
Häromdagen fick jag en award av Nilssonska huset.  I motiveringen skrev hon att jag inspirerar henne och oj vad glad jag blev. Med awarden följde några frågor som jag nu ska försöka svara på.

Varför började du att blogga? Jag tycker att det är fantastiskt kul med hantverk/pyssel och upptäckte att bloggar är ett perfekt forum för att inspirera och inspireras. 
 Vilka bloggar följer du? Jag brukar läsa de bloggar jag har i min blogglista. Ofta surfar jag sedan vidare via kommentarsfält in på andra fina bloggar. Jag tycker om att kommentera det jag läser om.
Favoritfärger? Vit, rosa och blå
Favoritgfilm? Jag kollar väldigt sällan på film så jag passar på den.
Vilka länder drömmer du om att besöka? Eftersom jag är en riktig hemmaråtta så stannar jag gärna hemma men jag drömmer faktiskt om att få resa till New York med min man. Eller Paris. Men på februarilovet flyger vi till Kanarieörna och det är ju nästan som New York. Typ. 

Så nu skickar jag vidare denna award till:               
CraftandCreativity
Kinoko
Pysselpralinen
Rackarungar
Vardagspyssel

Klicka er in och inspireras!



5 kommentarer :

Anna Marie Weinreich sa...

Tillykke med awarden :) Og skønt at læse lidt om dig :)

Vardaxlyx sa...

Va gulligt! Det är viktigt att VI bloggare hjälper varandra att sprida våra budsakp. Det finns sååå många braiga bloggar där ute som bara MÅSTE visas upp. Din är en av dem =)
Önskar dig en trevlig dag!

Jenny sa...

Hej hej!
Kom bara förbi för att önska dig en trevlig fredag, hoppas den blir/är toppenbra.

Kram

CreandoPhoto sa...

En award du är värd med råge! Grattis! Kramar Kicki

Ps du hade fått den av mig, om du inte redan hade fått den :)

Kanel & Cayenne sa...

Grattis till awarden! Hoppas ni kommer iväg till NY eller Paris. Fast Kanarieöarna är inte så dumt det heller! :) Kram / Nellie