söndag 6 november 2011

Söndagspyssel

God eftermiddag!
Nu när det blir mörkare tänder vi både ljus och brasa. 
Då behövs tändstickor och ett enkelt och roligt pyssel är att göra tändsticksaskar fina med papper som du har i gömmorna.Nu börjar dock mina papper sina men på torsdag ska jag iväg på en liten shoppingtur och förhoppningsvis kommer jag hem med nya härliga papper att sätta saxen i. 
Var köper ni era papper?

KRAM

10 kommentarer :

Judith sa...

Vad söta! Var ska du shoppa? Under dagen eller? Annars vill jag gärna hänga med :)

CreandoPhoto sa...

Jättefina! Här pysslas också, men med symaskinen idag. Kramar Kicki

Pysselpralinen sa...

Åh! Det där är precis vad jag har tänkt att jag behöver - och vill - göra. För jag har ju upptäckt det samma, att tändsticksaskarna åker fram mest hela tiden. Nu blev jag inspirerad! :-)

Klockarbarn sa...

Det är ett så enkelt sätt att göra ett fint pyssel. Ska smala på mig lite såna här idéer till julpysslet vi ska ha med kusinerna om ett tag. Ja, du ser att jag fortsätter följa din kreativitet trots att påslakansutmaningenär över.

Jenny sa...

Halloj! Va fint. Jag brukar köpa mina papper på panduro, jag äääälskar panduro =)

Anonym sa...

Vad fint! Tror jag ska göra ngt liknande, ska ju på samma utflykt på torsdag! Kram syster S

Titti sa...

Jättesöta askar du gjort, har sett flera göra dekorerade askar och har köpt på mig ett gäng nu i helgen som jag tänkte piffa till lite.

Papper köper jag både här och där, varhelst jag kommer över några som är fina ;)

Kanel & Cayenne sa...

Ja, visst blir det mycket finare med piffade tändsticksaskar. Här hemma har vi dock bara tändare. Julpysslet som görs är uteslutande till försäljning på diverse julmarknader. Från mitten av december kan jag syssla med eget pyssel, om jag fortfarande har lust då och om vi har lycktas sälja det vi gjort tills dess. :) Kram /Nellie

Anonym sa...

Waooo,såå sött ♥....
/Kram

Anna/Rackarungar sa...

Mest Panduro. Gärna Tilda-papper...

MR's outlet var bra, men ganska få varianter att välja på. Man fick liksom ta det som fanns, men med tanke på att jag gillar nästan allt var det inga problem :)

Håller med, jobbiga samtal är det värsta ...
Kram Anna