onsdag 1 februari 2012

Badrumstips

God kväll!
Nu har vårt badrumsbygge dragit igång. I dagarna kommer golvläggarna och så fort de är färdiga ska det kaklas. Det kommer bli så härligt att ligga i badet och blicka ut över stjärnhimlen. Vi har naturligtvis valt de stora grejerna men de små detaljerna (det roligaste!?) är kvar. Jag vill ha in så många tips som ni bara kan komma på som har med badrum att göra. Såsom bästa tvålen, mjukaste handdukarna och bästa skrubben....

Tack på förhand!

5 kommentarer :

Kanel & Cayenne sa...

IKEAs handdukar är absolut bäst, fast kanske inte så exklusiva:::?!? Trädetaljer är fint i badrum tycker jag och eftersom ni har ett stort fönster kan ni ju ha någon fin växt. :) Kram /Nellie

Gottegrisen sa...

Underbart att ha ett nytt badrum att se fram emot!

Kram

CreandoPhoto sa...

Nu ska du få mina bästa tips! Handdukarna köper du på Gekås. Absolut de bästa jag har haft. Ser ut som Himlas och är minst lika bra kvalitet. Och tvålen köper du från Lilla bruket i Varberg. Kanontvålar och doftljus. Bästa jag haft :)
Ha det fint vännen!
Kramar Kicki

hennihenni sa...

Jag gillar badrumsmattorna från H&M home, stora och rejäla och klarar sig bra i tvätten. Priset är inte så dåligt heller :)

Anna sa...

Spännande! Vi har också mitt upp i ett badrumsbygge! Antar att ni redan köpt möbler och sånt! I annat fall kolla in detta! Galet låga priser!